150 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости
Над 100 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости и Ресторанти от Пампорово и региона
Почивка в България
Хотели Къщи за гости Ресторанти Време Спорт
ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ РЕСТОРАНТИ ВРЕМЕ СПОРТ
Помощ Заведения Информация Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ЗАБАВЛЕНИЕ ИНФО ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО ПАМПОРОВО СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Вилно селище Кочорите *** (Kochorite resort village***)
к.к. Пампорово
- 11 къщи
- гаражи
- парна баня
- сауна
- механа
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА ГАЛЕРИЯ НА ХОТЕЛА ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ
Контакти:
к.к. Пампорово
в близост до лифт Малина
тел.: 02 9311074; 0888 450777; 0888 806052
e-mail:
web: kochorite.com
Капацитет:
- 11 къщи
- 60 апартамента(в проект)
Говорими езици:
Български, Английски, Руски, Гръцки
Храна:
В механата на вилното селище
GPS координати: 41.661567 N 24.670142 E Карта в Google Maps Брой посещения: 10225


Вилно селище „Кочорите“ е страхотно място, където да прекарате ваканцията си. Тук ще се наслаждавате на красотата на планината, а също и на очарованието на прекрасния ни планински курорт Пампорово. Удобствата, които комплексът ще Ви предложи също са доста, така че можете да бъдете сигурни, че почивката тук ще бъде незабравима.

Помещенията за настаняване, които комплексът ще Ви предложи са различни. Всички къщи, предвидени за целта, са обзаведени стилно. В интериора умело са съчетани традиция и модерно, правещи атмосферата още по-приятна и уютна.

КЪЩА С ДВЕ СПАЛНИ И ПАРНА БАНЯ

Две са предложенията от този тип. Къщите се разполагат една до друга и предлагат огледално разположение една спрямо друга. Всяка от тях може да подслони по четирима души, които ще се радват на две отделни спални и парна баня.
Къщите са двуетажни. На първото ниво ще откриете хол, радващ се на чудесна камина и емпоре. На разположение ще имате кухня, както и трапезария. Можете да разчитате и на гараж за автомобила Ви. Чудесна е и ТЕРАСАТА, от която се излиза към пътя, ограждащ комплекса.
Второто ниво е заето от спалните помещения. От тях се излиза към обща тераса, гледаща към двора. На разположение са и две самостоятелни бани.
На терасата Ви ще има и прекрасна външна камина.

КЪЩИ С ДВЕ СПАЛНИ И САУНА

Този тип къщи са седем на брой и се намират във вътрешния ред на селището. Постройките са двуетажни и с огледално вътрешно разположение. Всяка от тях може да даде подслон на четирима души.
И тук на първото ниво ще откриете хол с емпора и камина. Ще се радвате и на кухня с трапезария.
На второто ниво пък са спалните помещения, от които се достига до терасата. Тя гледа към пътя.
Удобства като външна камина и гараж няма да Ви липсват и тук. А в допълнение ще се наслаждавате и на услугите на сауна и парна баня.

КЪЩА С ТРИ СПАЛНИ И САУНА

Това е най-голямата сред къщите в комплекса. Тя предвижда място за отсядането на шестима души, които ще разчитат на три спални. Ще я откриете във вътрешния ред от къщи.
И тази постройка се разполага на два етажа. На първото ниво се подслонява доста просторен хол, радващ се на чудесна камина. Тук ще се радвате и на голяма кухня с бар плот, гледащ към хола. Трапезарията също е по-обширна. Тя е предвидила и специален шкаф за вино. Можете да разчитате и на специално помещение за фитнес. Терасата на това ниво контактува с вътрешния двор на комплекса.
Горното ниво е заето от три спални помещения и две бани. По-малките спални делят обща тераса, от която може да се излезе към пътя. Голямата спалня разполага със собствен балкон, от които ще гледате към вътрешния двор.
На разположение ще имате и гараж, както и външна камина на една от терасите.

Цените са подробно описани в сайта на комплекса.

Заповядайте във Вилно селище „Кочорите“!

Почивка в България.
Хотел Гела***
Вилно селище Кочорите ***
Апарт хотел Стрийм Ризорт***
Хотел Маркони***
Хотел Невястата***
Лимузина за Вашия Бал
Къща за гости Куклата
Къща за гости Вълчанов
Къща За гости Мими
Къща за гости Филтер
Къща за гости Родопчанка
Хотел Пикадили***
Хотел Лапландия****
Апарт Хотел Форест Нук***
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Viara-online.com; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Лимузина под наем; Благоевград; 175 хотела в Банско; Почивка в Чепеларе; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Почивка в Пампорово - Над 100 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Пампорово и региона, ресторанти, Pamporovo, Пампорово, hoteli Pamporovo, Pamporovo hoteli, Pamporovo ski, ski Pamporovo, mehani Pamporovo, Pamporovo mehani, restoranti Pamporovo, Pamporovo restoranti, хотели в Пампорово, хотел в Пампорово, къща за гости Пампорово, Пампорово къщи за гости, hoteli v Pamporovo, mehani v Pamporovo, механи в Пампорово, ресторанти в Пампорово, Пампорово хотели, хотели Пампорово, ресторанти Пампорово, mehani, klubove Pamporovo, клубове в Пампорово, важни телефони Пампорово, разписание на влакове Пампорово, разписание на автобуси Пампорово, Wi-Fi Пампорово, hotels in Pamporovo, Pamporovo hotels, Pamporovo taverns, guest house Pamporovo